Praktisk info

I den første tid hos Spirevipperne tager vi det stille og roligt. Det handler om at skabe tryghed for alle parter. Derfor aftale vi individuelt hvordan en indkøringsperiode vil fungere bedst for Jeres barn.

Når et nyt barn starter hos Spirevipperne vil aktiviteter og ture i indkøringsperioden være lidt begrænset. Dette for at det nye barn lander trygt og godt. Hverdagen vil i denne periode være forudsigelig og meget genkendelig for barnet.

De mange indtryk kan kræve en ekstra formiddagslur og dette passes selvfølgelig ind efter behov og i samarbejde med Jer forældre.

Hvad skal i selv medbringe?

 • Skiftetøj – som lægges i barnets kurv på badeværelset.
 • Regntøj, termotøj og flyverdragt med vanter og hue som passer til årstiden. Dette hænges på barnets plads i garderoben.
 • Fodtøj til årstiden samt sutsko.
 • Sovebamse, nusseklud og sutter med navn – som barnet er vant til at sove med.
 • Specialkost, fx. Modermælkserstatning og sutteflaske, grød, mos mm.
 • Bleer – HVIS ikke mærker fra Rema1000 eller Lidl kan benyttes.

Spirevipperne sørger for.

 • Mad, frugt og drikke til formiddag, frokost og eftermiddag.
 • Barnevogne og madrasser til at sove på.
 • Godkendte barnevognsseler, regnslag, myggenet, dyner og linned.
 • Bleer fra Rema1000 el. Lidl samt engangsvaskeklude.
 • Hagesmækker
 • Møbler og legetøj.

OBS: Barnet skal være smurt ind i solcreme hjemmefra i sommerperioden. Hos Spirevipperne smøres man ind om eftermiddagen.

Vores hverdag vil i store træk se sådan her ud:

6.30-8.00: Børnene møder ind og der serveres morgenmad fx havregrød til dem der kommer tidligt. Måske puttes der børn, hvis nogen sover formiddagslur.

8.30-9.00: Samling med sangkuffert, oplæsning eller anden aktivitet samt formiddagsmad.

9.00-11.00: Så er det tid til dagens leg, dans, rytmik eller bevægelse. Det er også i dette tidsrum at vi tager på tur, besøger andre private børnepasserer-kollegaer eller leger hjemme inde eller ude.

11.00-12.00: Frokost, hvor der serveres rugbrød med forskellig slags pålæg samt frugt og grønt til. Til tider kan menuen også stå på varme retter fx spaghetti med kødsovs, lasagne eller frikadeller med tilbehør.

12.00: Nu soves der middagslur. Som udgangspunkt sover børnene til de vågner eller senest til kl.15. På tavlen i garderoben står barnets sovetider.

14.30: Vi spiser eftermiddagsmad som kan være frugt, boller, knækbrød mm.

15:00: Leg og hygge inde eller ude.

Ved sygdom:

Hvis Jeres barn er sygdomsramt står i selv for pasningen. Barnet skal kunne følge dagplejens aktiviteter uden at være ekstra pasningskrævende. I sygemelder Jeres barn via sms eller opkald inden kl. 8.00. Raskmelder ligeledes også Jeres barn via sms eller opkald dagen før, inden kl. 16:15. Hvis jeres barn bliver syg i løbet af dagen, ringes i op og henter derefter så hurtigt som muligt.

Hvis jeg bliver syg

Heldigvis sker det sjældent at jeg bliver syg, men skulle det ske, giver jeg besked så hurtigt som muligt og før jeres barns mødetid. I skal selv sørge for pasning, hvis jeg bliver syg.