Priser

En plads hos Spirevipperne (år 2021) koster     8400 kr. Pr. mdr.

Tilskuddet fra Slagelse Kommune (år 2021) er 6048 kr. Pr. mdr.

Egenbetalingen er                                                 2352 kr. Pr. mdr.

Sammenlignet med en kommunal dagpleje i året 2020 (pris 2639 kr.) spares der 287 kr. Pr mdr.  Og sammenlignet med en vuggestueplads i året 2020 (pris 2951 kr.) spares der 599 kr. Pr mdr.

I forældre indbetaler det fulde beløb på 8400 kr. Direkte til mig på min konto til disposition senest 1. Bankdag i måneden. Beløbet betales forud – lige som tilskuddet også betales forud og direkte til jeres konto. Der skal ikke betales skat af tilskuddet.

Beløbet dækker min løn, indbetaling til skat, pension, ATP og feriepenge. Derudover dækkes udgifter til mad, drikke, bleer, legetøj, barnevogne, møbler og aktiviteter.

Som i den kommunale dagpleje betales der fuld pris i alle årets 12 måneder – også selvom der er lukkedage og ferieafholdelse.

Der kan via kommunen gives søskenderabat – men friplads gives ikke.

Hvordan får jeg plads i spirevippernes dagpleje?

Jeres barn skal være skrevet på venteliste til en privat pasningsordning. I skriver jer direkte op på venteliste og får en garantidato, som gør jer berettiget til tilskud fra denne dato. Dette så frem de andre kriterier som f.eks. barsel er opfyldt. Derefter søger i om tilskuddet.

Er jeres barn allerede tilmeldt en plads i det kommunale system og ønsker i at skifte til en privat pasningsordning – skal i være opmærksom på at i har en måneds opsigelse + 1 mdr.

Skulle i have lyst til et uforpligtende besøg eller snak er i altid velkommen til at kontakte mig. Vælger i en plads hos Spirevipperne underskriver I og jeg en kontrakt med hinanden.

Jeres barn kan herefter være en del af Spirevippernes hverdag frem til den måned, hvor barnet fylder 3 år og skal starte i børnehave.